Service

D. Kuipers Mechanisatie is een vertrouwde naam voor veel afnemers in de agrarische en andere sectoren. Service staat bij ons voorop, de snelle en uitstekende service is in de wijde omgeving bekend.
Het bedrijf beschikt over een 24-uurs Servicedienst en staat altijd klaar. Wanneer een machine van een klant onverhoopt uitvalt, is een snelle oplossing altijd nabij. Een telefoontje is genoeg: D. Kuipers Mechanisatie maakt er direct werk van! De vakkundige monteurs voeren de reparatiewekzaamheden uit in de werkplaats of op de locatie bij de klant. Mocht een defect niet direct gerepareerd kunnen worden, dan wordt er vervangend materieel geregeld zodat de werkzaamheden van de klant gewoon kunnen doorgaan.

Voor de keuring van tractoren beschikt D. Kuipers Mechanisatie over een stationair keurings-en testcentrum. D. Kuipers opende in 1993 als eerste dealer een mobiel Total Agri (Beverol) Keurings- en Testcenrum. Drie jaar later investeerden we ook in een stationair keurings- en testcentrum bij de vestiging in Greonterp. Er is inmiddels ook in Witmarsum een Total Agri Keurings- en Testcentrum.

Klanten hebben tevens de mogelijkheid machines te huren of te leasen. D. Kuipers Mechanisatie is lid van het FEDECOM en de Koninklijke Metaalunie en is een erkend Kenteq leerbedrijf.

D. Kuipers Mechanisatie beschikt met ruim veertig medewerkers over een brede kennis. Het team is een mix van alle leeftijden en specialismen. Deze enthousiaste vakmensen worden regelmatig bijgeschoold over de laatste technische ontwikkelingen, zowel intern als extern. De verkopers, monteurs en magazijn medewerkers zijn overal van op de hoogte, zorgen voor een goede voorraad en staan altijd klaar met het juiste produkt. De vakbekwame monteurs kunnen met behulp van geavanceerde apparatuur alle voorkomende onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren aan verschillende landbouwmachines. Aanvullend op de vertrouwde A-kwaliteitmerken biedt D. Kuipers Mechanisatie een uitgebreid shop-assortiment en leveringsprogramma. In het goed uitgeruste magazijn en de showroom met shop zijn onderdelen van de vaste merken altijd op voorraad.

D. Kuipers Mechanisatie

Al ruim 35 jaar uw vertrouwde leverancier van de
allerbeste nieuwe en gebruikte landbouwmachines